Vaderdag

Zondag 21 juni worden alle vaders weer in het zonnetje gezet. Want hoe vanzelfsprekend we onze vaders en papa’s ook lief vinden, dat mogen we best extra laten zien. We helpen graag bij het zoeken naar een passend vaderdag cadeau.

Verras vader met stoer gereedschap van chocolade, een lekkere gevulde stropdas of een brok chocolade met hazelnoten. Of wat dacht u van een workshop Bonbons maken?

Het is dus niet moeilijk om bij ons een cadeau voor vaderdag te vinden! Of goed gevulde bonbons in veel verschillende smaken en combinaties. Want ook vaders, mannen en opa’s houden van chocolade.

Een workshop cadeau!

Geef je vader eens écht iets leuks en neem samen met hem deel aan een workshop bonbons maken. Samen tijd doorbrengen is misschien waardevol en wat is er dan leuker dan even iets totaal anders te doen en je onder te dompelen in de wereld van chocolade. En voor iedereen die denkt dat dit alleen voor vrouwen is, heb je het mis. Werken met chocolade (tableren) vraagt om kracht en is toevallig hartstikke stoer!

Speciaal voor Vaderdag

Uut d’n Achterhoek

AchterhoeksKado.nl laat u graag genieten van de lekkere Achterhoekse streekproducten die deze regio te bieden heeft. De Achterhoekse cadeaupakketten zijn gevuld met lekkere en eerlijke streekproducten, welke rechtstreeks afkomstig zijn van uitsluitend ambachtelijke Achterhoekse streekleveranciers. De streekproducten komen direct van de boerderij in uw streekpakket! Uw cadeau zal in de smaak vallen. Heeft u speciale wensen? Een pakket op maat is zo gemaakt!

Een pakket die bij uitstek geschikt is voor mannen!

  • 2x Dreuge Wos
  • Achterhoeks biertje
  • Chutney
  • Chocowens met klompen
  • Sleutel hanger

Gratis bezorgen voor vaderdag!

Voor uw vader zullen wij uw doos bonbons of Achterhoeks Pakket (minimaal á €15,00) gratis laten bezorgen, met een kaartje, door onze fietskoeriers. Bezorgen kan door heel Nederland én voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog in huis.

Bestellen kan via onderstaande knop. U ontvangt dan een bevestiging email terug met een link naar de factuur of u kunt betalen via Whats app. Meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.