Pasen

Het is ook bijna Pasen… Verwen jezelf of een ander met een prachtig ei! Blijf binnen, wij bezorgen! Geef je bestelling op via info@bonbon.nl of via zutphenhelpt.nl. Ook is de winkel open maar kunnen wij enkele klanten tegelijk naar binnen laten.

De lente dagen komen eraan. Wij zijn daarom al heel druk om voor u de mooiste eieren en vrolijke hazen te maken.

4 en 5 april is het Pasen!

Onze winkel staat weer in het teken van de pasen. Naarst de 25 soorten bonbon-eitjes die wij voor u hebben gemaakt, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een luxe ei variërend van €10,- tot € 35,- , een prachtig geschenk! Dat u nog persoonlijker maakt doordat wij een logo of tekst GRATIS voor u op het ei verwerken.

Natuurlijk zijn wij er ook voor u als zakelijke klant, zodat u, uw relaties en/of personeel kunt verwennen met een heerlijk ei of ander vrolijk paas-geschenk. Wij staan open voor uw eigen creatieve ideeën, maar hebben zelf ook een mooi assortiment gemaakt wat wij graag met u zouden willen delen. U kan contact met ons opnemen via info@bonbon.nl zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken met bijbehorende foto’s. Of u komt gezellig langs om, onder het genot van een kopje koffie met bonbon, zelf te zien wat wij voor u kunnen maken.