Navigate / search

Vaderdag chocolade

Zondag 17 juni worden alle vaders weer in het zonnetje gezet. Want hoe vanzelfsprekend we onze vaders en papa’s ook lief vinden, dat mogen we best extra laten zien. We helpen graag bij het zoeken naar een passend vaderdag cadeau.

Vaderdag gereeschap chocolade Bonbonatelier Janson
Vaderdag gereeschap chocolade

Vaderdag cadeaus

Verras Vader met stoer gereedschap van chocolade, een hippe stropdas of voor de voetballiefhebbende vaders, chocolade voetballen. Het is niet moeilijk om bij ons een cadeau voor vaderdag te vinden! Chocolade in de vorm van stropdassen of gereedschap, in melk chocolade, wit en puur. Of goed gevulde bonbons in veel verschillende smaken en combinaties. Want ook vaders, mannen en opa’s houden van chocolade. Voor vaders die graag spelen met hun telefoon hebben we zelfs een smartphone in chocolade vorm.

Chocolade gereedschap Bonbonatelier Janson Zutphen
Chocolade gereedschap

Een smakelijke chocolade attentie voor vaders, daar wordt iedere stoere papa heel blij van!

Vaderdag chocolade Bonbonatelier Janson Zutphen
Vaderdag chocolade: een stropdas van chocolade

Speciale vaderdag chocolade

Speciaal voor het EK EURO 2012 hebben we voor vader heerlijke EK chocolade gemaakt, helemaal in het voetbal thema en de Nederlandse teamkleuren. Voetbalschoenen van pure of melkchocolade, voetballen van chocolade. We hebben chocolade in veel verschillende vormen! Kom langs in de winkel.

Chocolade voetbal en schoen Bonbonatelier Janson
Een voetbal en schoen van chocolade
EK Chocolade voetbal Bonbonatelier Janson Zutphen
EK Chocolade voetbal