Navigate / search

Speciaal voor Vaderdag

met liefde bereid

d56d8483-77fb-4470-8930-5ad0b4208808

Zondag 18 juni worden alle vaders weer in het zonnetje gezet. Want hoe vanzelfsprekend we onze vaders en papa’s ook lief vinden, dat mogen we best extra laten zien. We helpen graag bij het zoeken naar een passend vaderdag cadeau.

Verras vader met stoer gereedschap van chocolade, een lekkere gevulde stropdas of een brok chocolade met hazelnoten. Of wat dacht u van een workshop Bonbons maken? Houd onze Facebook-pagina in de gaten want wij zullen een workshop voor jou en je vader weggeven.

Het is dus niet moeilijk om bij ons een cadeau voor vaderdag te vinden! Of goed gevulde bonbons in veel verschillende smaken en combinaties. Want ook vaders, mannen en opa’s houden van chocolade.

fff4d863-23e4-4b3b-a705-da38cdca95c0

Speciaal voor Vaderdag

uut d’n Achterhoek

achterhoek

Een pakket die bij uitstek geschikt is voor mannen! Robuust houten dienblad, gevuld met houtwol en de Achterhoekse streekproducten:

  • Dreuge worst
  • Braakhekke mosterd
  • Bronckhorster bier
  • Pure chocolade plak

Noten chocolade:

Onze noten chocolade smaakt extra lekker en bijzonder. Doordat wij de noten eerst karameliseren, voordat wij deze verwerken in onze noten chocolade. Zo blijven de noten vers en knapperig. Ook geeft dit een extra luxe smaak. Wij maken diverse soorten noten chocolade. Onderstaande zijn altijd erg geliefd bij ‘de mannen’:

vaderdag

Notenbollen, gemaakt van hazelnoten, walnoten en amandelen

Gratis bezorgen voor vaderdag!

Voor uw vader zullen wij uw doos bonbons of Achterhoeks Pakket (minimaal á €15,00) gratis laten bezorgen, met een kaartje, door onze fietskoeriers. Bezorgen kan door heel Nederland én voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog in huis.

Bestellen kan via onderstaande knop. U ontvangt dan een bevestiging email terug met een link naar de factuur of u kunt betalen via Whats app.

Voor meer info: info@bonbon.nl of neem contact met ons op via T: 0575-510406