Vrolijk Pasen!

De lente dagen komen eraan. Wij zijn daarom al heel druk om voor u de mooiste eieren en vrolijke hazen te maken.

1 en 2 april is het Pasen!

Onze winkel staat weer in het teken van de pasen. Naarst de 25 soorten bonbon-eitjes die wij voor u hebben gemaakt, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een luxe ei variërend van €10,- tot € 35,- , een prachtig geschenk! Dat u nog persoonlijker maakt doordat wij een logo of tekst GRATIS voor u op het ei verwerken.

Natuurlijk zijn wij er ook voor u als zakelijke klant, zodat u, uw relaties en/of personeel kunt verwennen met een heerlijk ei of ander vrolijk paas-geschenk. Wij staan open voor uw eigen creatieve ideeën, maar hebben zelf ook een mooi assortiment gemaakt wat wij graag met u zouden willen delen. U kan contact met ons opnemen via info@bonbon.nl zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken met bijbehorende foto’s. Of u komt gezellig langs om, onder het genot van een kopje koffie met bonbon, zelf te zien wat wij voor u kunnen maken.

 

WIN WIN WIN

Wie verras jij met een mooi ambachtelijk ei? Wij verloten 1 prachtig paasei gevuld met bonbon-eitjes t.w.v. € 35,- *
Laat de naam achter in de winkel of onder ons bericht op Facebook en op 26 maart zullen wij uit de pot degene trekken die zo’n paasei mag komen ophalen! **

* Keuze uit melk of puur
* * 1 naam p.p.