Het ijsseizoen is geopend

…met liefde gedraaid, proef het zelf!

Ons ijs wordt dagelijks vers gedraaid met de beste grondstoffen. Voor de smaken worden natuurlijke producten gebruikt en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

 

ijsseizoen

Elke week halen wij onze verse melk bij Versboerderij Daalwiek in Geesteren waar de koeien ruimte hebben te grazen. Wij bereiden dezelfde dag nog ons ijs en voegen hier uitsluitend natuurlijke grondstoffen aan toe, zoals onze eigen chocolade, vers gebrande hazelnoten of heerlijk fruit, dat wij pureren. Om ijs te maken moet er zoetstof bij. Wij kiezen ervoor om hier geen gewone suiker voor te gebruiken maar een revolutionaire suikervervanger die niets dan voordelen biedt: hij is veelzijdig, bevat viermaal minder calorieën dan suiker, is makkelijk te verwerken en smaakt bovendien even lekker als suiker, samengesteld uit plantaardige vezels van maïs en oplosbare cichoreivezels. De maïs- en cichoreivezels zorgen niet enkel voor zoetkracht en structuur, maar dragen tevens bij tot de algemene gezondheid door hun gunstige werking op de darmflora. Bovendien bevat onze zoetstof geen koolhydraten.

Daarbij is al ons ijs glutenvrij! Wij zien in alle opzichten alleen maar voordelen en genot van ons ijs, lekker èn gezond!

Gratis proeven?

 

proeven

Hebben wij u al verleid? Loopt het water
u al in de mond?

Vanaf april hebben wij de vitrine weer vol liggen met 14 smaken heerlijk vers ijs. Om dat te vieren geven wij verschillende dagen 1 bolletje per persoon helemaal GRATIS! Het enige dat u hoeft te doen is onze Facebook-pagina in de gaten te houden om te lezen wanneer u langs mag komen voor zo’n heerlijk GRATIS ijsje.